Atatürk İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ EĞİTİMDEKİ YENİ YAKLAŞIMLARI BENİMSEYEREK HAYATA VE GELECEĞE BAKIŞI OLUMLU DEĞERLER ÜZERİNE KURULU,OKULUNU BENİMSEYEN PERSONELİ İLE ÖĞRENCİLERİNİN SEVEREK VE İSTEYEREK ÖĞRENDİĞİ,OKULUNU EVİ GİBİ GÖREN, BAŞARIYA KENDİNİ İNANDIRAN, DAVRANIŞLARIYLA ÇEVRESİNE UMUT VEREN PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİYLE ÖRNEK BİR İLKOKUL OLMAK.

Misyon: MİSYONUMUZ 1-OKUL İDARESİ, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE DİĞER PERSONELİ İLE POZİTİF BİR OKUL DİSİPLİNİ OLUŞTURMAK, 2-OKUL İÇİ VE DIŞI OLMAK ÜZERE HERKESLE OLAN İLETİŞİMİ OLUMLU YÖNDE ARTIRMAK, 3-DERSLERDEKİ VE SOSYAL ETKİNLİKLERDEKİ VERİMLİLİĞİ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİ İÇİNE ALACAK BİÇİMDE YÜKSELTMEK, 4-OKULDA KARŞILAŞILAN HER TÜRLÜ SORUNU AKILCI YÖNTEMLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇÖZMEK. 5-SÜREKLİ SORUNLARI DİLE GETİRMEK YERİNE BAŞARILARI ÖN PLANA ÇIKARMAK VE ANLATMAK.

Başarılar: 2010/2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İL GENELİ KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASINDA KAYSERİ DÖRDÜNCÜSÜ OLDUK. 2011/2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İL GENELİ SATRANÇ FEDERASYONUNUN DÜZENLEDİĞİ ÇOCUKLAR VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİNDE BÜNYAN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK KAYSERİ GENELİ HER İKİ GURUPTA DA KAYSERİ 2.Sİ OLDUK. KAYSERİ SATRANÇ FEDARASYONUNUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 2012/2013 İLKÖĞRETİM HAFTASI SATRANÇ TURNUVASINDA 10 YAŞ GENELDE KAYSERİ BİRİNCİSİ, İKİNCİSİ, 12 YAŞ GURUBUNDA KAYSERİ ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK. 2015/2016 Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği yarışmasında ilçe birincisi ve il yedincisi olduk. 2015/2016 Satranç Müsabakalarında İl üçüncüsü olduk. 2015/2016 Resim Dalında İl ikincisi olduk. 2015-2016 Yıllarında Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği´nde İlçe birincisi olduk. 2016/2017 Satranç Müsabakalarında Minikler A Kategorisinde kızlarda il birincisi olduk. 2016/2017 Satranç Müsabakalarında Minikler A Kategorisinde erkeklerde il dördüncüsü olduk. 2017/2018 Yılında ise Geleneksel Çocuk Oyunları´ndan Tombik Oyunu´nda ilçe birincisi, Satranç yarışmasında ise ilçe 4. olduk. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında ilçe birincisi, 23 Nisan konulu resim yarışmasında ilçe ikincisi, Trafik Eğitimi konulu resim yarışmasında ilçe birincisi olduk. Ayrıca bir çok kez ilçe geneli, il geneli ve Türkiye geneli yarışmalara katıldık.

Saatler: 08:50 - 12:10 (Sabah) 12:20 - 13:10 (Öğle) 13:10 - 14:40 (Öğle Sonrası)
Isınma: KALORİFER (KÖMÜR)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Resmi taşımalı servisimizle 6 öğrencimiz Kösehacılı ve Musaşeyh köylerinden gelmektedir.Öğrencilerimiz okula yürüyerek ve özel araç-servislerle okulumuza gelmektedirler.
Sportif Etkinlikler: Çocuk Oyunları Şenliği ve Satranç müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Abdullah Gül Üniversitesi ile işbirliği yapılarak Girişimcilik konusunda dördüncü sınıf öğrencilerimizle proje çalışmaları yapılmıştır.
Diğer Hususlar: Ahlaki değerlere önem veren, eğitimli nesiller yetiştirmektir hedefimiz.

WEB - https://bunyanataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sağlık Mahallesi Ş. Yusuf Uğur Cd Şengül Sk No1 Bünyan KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde ve Devlet Hastanesi yanındadır.

Adres - Sağlık Mahallesi Ş. Yusuf Uğur Cd Şengül Sk No1 Bünyan KAYSERİ

Ulaşım İl merkezine 20 dakikada bir belediye ve kooperatif araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. 07:00-08:00 saatlerinde ve 15:00-17:00 saatlerinde daha sıklıkla belediye araçları ulaşımı sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 40 km olup, ilçe merkezinde yer almaktadır.